Om Bolbro Lokalforum

Bolbro Lokalforum er et forum for ALLE i Bolbro.

Det er en slags legeplads for dig, der har noget på hjerte. For dig, der har en masse ideer og gerne vil skabe noget nyt sammen med andre. Sammen gør vi det endnu sjovere at bo i Bolbro.

Vi taler Bolbro-borgernes fælles sag og udbreder kendskabet til de mange fede ting, der allerede sker i Bolbro.

Bolbro Lokalforum er altså noget med samarbejde på tværs. Det er noget med netværk. Det er følelsen af at være en del af et hele, et fællesskab. Det er noget med at give og at få. Det er lokalliv og naboskab. Og det er noget med vores fælles lokal identitet og selvopfattelse.

Bolbro kan noget af det hele – og det vil vi gerne gøre opmærksom på.

Lige nu har vi en finger med i spillet i forhold til Bolbro-Dagen, Elmelundskoven, en lokalhistorisk forening, ”Bolbro bestemmer”, Egnsspil og letbanen.
Hvordan er man med?
Du er en del af Bolbro Lokalforum  lige præcis så meget, som du ønsker at være det. Enten på en meget involverende og forpligtende måde – eller på en meget løs og uforpligtende måde.

Vi mødes en gang i kvartalet. Her er alle velkomne. Mød op og bliv opdateret på, hvad der sker i Bolbro lige her og nu. Og måske har du selv gang i et eller andet, som du gerne vil fortælle andre om. Det har du også mulighed for her.

Vi har en bestyrelse, der består af et bredt udsnit af beboere i Bolbro. Bestyrelsen er tovholder på det hele og sætter rammerne. Men det er alle arbejdsgrupperne der skaber indholdet.

Det er rigtig svært at forklare helt præcist, hvad Lokalforum Bolbro går ud på. Men én ting er sikkert: Det er meget sjovere at være med end at tale om det.

Ses vi?

Se vedtægterne her
 
Kontakt
 
 
eller send en besked her: